subsidierecht advocaat Amsterdam | Remy Janischka

Remy Janischka doorRemy Janischka

subsidierecht advocaat Amsterdam | Remy Janischka

Subsidierecht advocaat Amsterdam

Veel organisaties, ondernemers, bedrijven en particulieren lopen tegen problemen aan met (onderdelen van) het subsidieproces. Als subsidierecht advocaat ondersteun hen. Ik werk vaak op locatie bij mijn cliënten. Ik kan daarom een afspraak met u maken in Amsterdam of omgeving. U ben natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor. De intake is altijd gratis. Tijdens het intakegesprek kan ik een redelijke inschatting maken van de haalbaarheid van de zaak. In overleg bepalen we dan de kansen en mogelijkheden.

Het subsidierecht is een ingewikkeld rechtsgebied. Het bestaat uit veel wettelijke bepalingen, verordeningen, regelingen en beleid. De belangen zijn meestal groot en de termijnen kort. Het is daarom verstandig een vroegtijdig een subsidierecht advocaat in te schakelen.

Subsidierecht advocaat Amsterdam

Als advocaat subsidierecht werk ik doorgaans vanuit het oosten van het land, maar ik kom met regelmaat in Amsterdam. Veel cliënten vinden het prettig of efficiënt om op hun eigen kantoor een afspraak te plannen. Ik vind het ook prettig om op die manier kennis met uw organisatie te maken. Dit heeft als bijkomend voordeel dat alle mensen die betrokken zijn bij een subsidietraject bij dat overleg kunnen aanschuiven.  Dat werkt efficiënt en zorgt ervoor dat alle feiten en omstandigheden meteen besproken worden. Alle relevante informatie moet verzameld worden. Het is altijd maatwerk. Elke zaak is anders.

Mijn cliënten zijn te vinden in alle delen van Nederland. Elke bedrijf of organisatie heeft zijn eigen achtergrond en belangen bij een subsidie. Soms is een goede technische of inhoudelijke kennis van elementair belang bij een subsidie-aanvraag. Dat is de reden dat ik nauw samen werk met subsidieadviseurs en fondsenwervers. Deze goede contacten hebben een grote meerwaarde voor alle betrokkenen.

Subsidiebesluit

Het is is verstandig om in een vroeg stadium advies en ondersteuning in te winnen. Een goede subsidie-aanvraag is de basis voor een gunstig subsidiebesluit.  Het is een gemiste kans als u geen gebruik maakt van de expertise van een specialist op dit terrein. Wacht dus niet tot het subsidiebesluit is genomen.

Nadat het subsidiebesluit is genomen dient er binnen de bezwaartermijn van 6 weken bezwaar gemaakt worden. Deze termijn staat in de Algemene wet bestuursrecht en daar kan niet van afgeweken worden. Het is daarom raadzaam om tijdig juridisch advies in te winnen.

Wilt u een subsidie aanvragen? Heeft u een vraag over een subsidiebesluit? Bent u op zoek naar subsidiemogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Remy Janischka voor de mogelijkheden.

 

Over de auteur

Remy Janischka

Remy Janischka administrator

Geef een reactie