Subsidie advocaat Utrecht | Remy Janischka

Remy Janischka doorRemy Janischka

Subsidie advocaat Utrecht | Remy Janischka

Subsidie advocaat Utrecht

Veel ondernemingen, instellingen en organisaties hebben te maken met subsidies. Als subsidie advocaat ondersteun ik hen, maar ook particulieren met alle onderdelen van het subsidieproces. Ik werk vaak op locatie bij mijn cliënten. Ik kan een afspraak met u maken in Utrecht, of elders in het midden van Nederland. U ben natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor. De intake is altijd gratis. Tijdens het intakegesprek kan ik een redelijke inschatting maken van de haalbaarheid van de zaak. In overleg bepalen we dan de kansen en mogelijkheden.

Het blijkt altijd maar weer dat het subsidierecht een ingewikkeld rechtsgebied is. De belangen zijn doorgaans groot en de termijnen kort. Het is daarom verstandig tijdig een subsidie advocaat in te schakelen.

Advocaat subsidierecht Utrecht

Als advocaat subsidierecht werk ik geregeld vanuit Utrecht of omgeving. Veel cliënten vinden het prettig of efficiënt om op hun eigen kantoor een afspraak te plannen. Ik vind het ook prettig om op die manier kennis met uw organisatie te maken. Dit heeft als bijkomend voordeel dat alle mensen die betrokken zijn bij een subsidietraject bij dat overleg kunnen aanschuiven.  Dat werkt efficiënt en zorgt ervoor dat alle feiten en omstandigheden meteen besproken worden. Alle relevante informatie moet verzameld worden. Het is altijd maatwerk. Mijn cliënten zijn in alle delen van Nederland te vinden. In veel subsidieprocessen werk ik samen met subsidieadviseurs en fondsenwervers. Deze goede contacten hebben een grote meerwaarde voor alle betrokkenen.

Subsidiebesluit

Het is is verstandig om in een vroeg stadium advies en ondersteuning in te winnen. Een goede subsidie-aanvraag is de basis voor een gunstig subsidiebesluit.  Het is een gemiste kans als u geen gebruik maakt van de expertise van een specialist op dit terrein. Wacht dus niet tot het subsidiebesluit is genomen.

Nadat het subsidiebesluit is genomen dient er binnen de bezwaartermijn van 6 weken bezwaar gemaakt worden. Deze termijn staat in de Algemene wet bestuursrecht en daar kan niet van afgeweken worden. Het is daarom raadzaam om tijdig juridisch advies in te winnen.

Wilt u een subsidie aanvragen? Bent u op zoek naar subsidiemogelijkheden? Heeft u een vraag over een subsidiebesluit?  Neem dan gerust contact op met Remy Janischka voor de mogelijkheden.

 

Over de auteur

Remy Janischka

Remy Janischka administrator

Geef een reactie