Kosten

Als subsidie advocaat hanteer ik een vast, maar zeer concurrerend uurtarief. Dat tarief wordt vooraf met u besproken en wordt verhoogd met 21% BTW.  Ik werk snel en efficiënt en cliënten blijken tevreden te zijn te zijn over mijn dienstverlening. Ik heb de ambitie om elke zaak naar volle tevredenheid van mijn cliënt af te ronden. Pas als u tevreden bent, dan ben ik het ook.

Rechtsbijstandverzekering en vrije advocaatskeuze

Als u verzekerd bent bij een rechtsbijstandverzekering zoals bijvoorbeeld Arag, Das of Achmea dan heeft u recht op juridisch advies van één van hun juristen. Indien u liever ondersteund wil worden door een subsidie advocaat, dan kunt u mogelijk een beroep doen op uw recht op de vrije advocaatskeuze. U kunt zich dan door mij laten ondersteunen, waarbij de advocaatskosten door uw rechtsbijstandverzekeraar worden betaald. Neem gerust contact op om hierover te overleggen.

Kosten bij een laag inkomen

Als u een laag inkomen heeft, dan kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Dit betekent dat de overheid een groot gedeelte van de advocaatskosten betaalt. U betaalt een eigen bijdrage, die afhankelijk is van de hoogte van uw inkomen. Meer informatie hierover kunt u vinden op: www.rvr.org